Geroerbakt rundsvlees met chilipepertjes en sperzieboontjes

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Het is pikant, maar niet overheersend, want de boontjes verzachten het weer wat.

Geroerbakt rundsvlees met chilipepertjes en sperzieboontjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Geroerbakt rundsvlees met chilipepertjes en sperzieboontjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit een wokpan en doe er vervolgens de olijfolie in.
  2. Doe er de pepertjes en de knoflook in en roerbak een tweetal minuutjes tot de knoflook bijna doorzichtig is en de pepertjes zacht.
  3. Haal uit het vuur en zet opzij.
  4. Bak nu in dezelfde pan de stukjes vlees en schroei dicht. Bestrooi met peper en zout en doe er de sojasaus overheen.
  5. Voeg nu de boontjes toe en bak ze tot ze beetgaar zijn.
  6. Voeg nu de pepertjes en de knoflook toe, en roer goed door.
  7. Schep in een grote schaal, werk af met de gehakte noten en de basilicumblaadjes.
Deel dit Recept

Geef een reactie