Geroerbakte tempeh in een gember – kokossausje

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een gemberachtig, kruidig, romig recept voor Roergebakken Tempeh in een Gingery Kokossaus

Geroerbakte tempeh in een gember - kokossausje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Geroerbakte tempeh in een gember - kokossausje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit 1 el rijstolie in een wokpan en wok op hoge temperatuur de tempeh tot hij goudbruin is en zet even opzij.
  2. Verhit de overige rijstolie en roerbak de rode ui samen met de geraspte gember en een snufje zout tot de ajuin doorzichtig is.
  3. Doe garam masala , gayennepeper , kurkuma en korianderpoeder in de wok en mix alles goed.
  4. Doe de geroosterde peper en tempeh er bij en roerbak nog voor een minuut. Doe de kokosmelk erbij en roer goed door.
  5. Kook alles roerend nog een minuutje door , zet het vuur uit en doe er het citroensap en gesneden koriander erbij.
  6. Doorroeren en smakelijk. Lekker met bloemkoolrijst erbij
Deel dit Recept

Geef een reactie