Geroosterde aardappeltjes met salie en venkelzaad

Makkelijk, razendsnel klaar en vooral een gezonde lunch, zonder vlees of vis past dus perfect voor dagen zonder vlees!

Geroosterde aardappeltjes met salie en venkelzaad
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Geroosterde aardappeltjes met salie en venkelzaad
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Plet het venkelzaad en zeezout in een vijzel. Schik de aardappelschijfjes en salie op een bak- plaat, druppel er de olijfolie over en strooi er het venkelzaadmengsel over.
  2. Laat 30 minuten in de oven roosteren tot de aardappeltjes goudbruin en gaar zijn. Werk af met de radijzen en de tuinkers.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie