Geroosterde aubergine- humus salade

Hummus in een salade , raar? Wel lekker!

Geroosterde aubergine- humus salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Geroosterde aubergine- humus salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Zet de grillstand van je oven op middelmatig
  2. Snij de aubergine in schijven van 2.5cm.
  3. Mix de olijfolie met het paprikapoeder , de cayennepeper en het geperst knoflookteentje en mix goed door elkaar. Smmer de sneden aubergine ermee in en besprenkel er wat zout over.
  4. Grill de aubergine voor een 10 tal minuten totdat ze zacht zijn , draai regelmatig om.
  5. Pak een ovenschotel en bestrijk de hummus over de hele bodem ervan. Leg daarop de gegrilde aubergine plakken.
  6. Ondertussen maken we de dressing. Mix het limoensap , dijonmosterd ,het geperst knoflook en de olijfolie onder elkaar.
  7. Mix in een kom de komkommer , tomaten , rode paprika , peterselie en groene ui onder elkaar. Kruide af met pepr en zout en leg het bovenop de aubergines.
  8. Bestrooi de schotel met de zaden en smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie