Geroosterde bloemkool met granaatappelpitjes

Een simpel recept maar juist daardoor komen de smaken zo goed en sterk over. Geinspireerd uit het boek Simply Nigella

Geroosterde bloemkool met granaatappelpitjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Geroosterde bloemkool met granaatappelpitjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
1portie 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. Oven op 180° voorverwarmen.
  2. Mix de komijn en het het kaneel onder de olijfolie.
  3. Hussel de bloemkoolroosjes door de kruidenolie en bak ze voor 15 min in de oven.
  4. Kook de edame gaar en snij de tomaat in stukken.
  5. Haal de granaatpitjes uit de appel. Gebrui 1/4 ervan de rest kan je perfect invriezen.
  6. Leg de tomaatjes bij de bloemkool, even husselen en stop nog 15 min terug in de oven.
  7. Haal de edameboontjes uit de schil.
  8. Als de bloemkool klaar is giet nog een scheutje hazelnootolie over en kruid af met peper en zout
  9. Voeg de edameboontjes en granaatappelpitjes erbij en garneer met de peterselie. Smakelijk
Notities

Dit recept werd ons doorgestuurd door Alice Winter

Deel dit Recept

Geef een reactie