Geroosterde knoflooksoep

Deze soep is ideaal om verkoudheden aan te pakken. Knoflook heeft enorm veel gezondheidsvoordelen en geroosterd heeft ze een hemelse zoete smaak. Zeker een aanrader deze soep !

Geroosterde knoflooksoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Geroosterde knoflooksoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 90minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
90minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Hak 3 cm af van de top van de knoflookbolllen. Besprenkel ze met wat olijfolie en zeezout en verpak elke bol dan in zilverpapier. Zet deze bollen een 50 tal minuten in de oven zodat ze mooi goudbruin komen van kleur. Laat de bollen afkoel en verwijder dan met een vork de knolook van zijn pel.
  3. Verhit wat olijfolie in de kookpot en stoof daar de ajuin en knoflooktenen in aan voor enkele minuten. Let erop dat de knoflook niet verbrand.
  4. Doe er dan de kippen bouillon aardappelen , peper en zout erbij en laat deze 20 tal minuten koken. Haal de pot van het vuur en mix de soep tot een gladde massa. Doe er de verse rozemarijn erbij en laat de soep nog 5 minuten pruttelen. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie