Gevulde Jack-o’-lanterns

Wie wilt dit nu niet eten op halloween?

Gevulde Jack-o'-lanterns
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde Jack-o'-lanterns
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 20 minuten 30minuten 2uur
Porties Prep Tijd
4porties 20 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
30minuten 2uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak met de courgettesnijder slierten van de courgetten.
  2. Kook de spahjetti af.
  3. Snij ondertussen al de gezichten in je paprika , startende met een ronde doorsnede te maken bovenaan de paprika.
  4. Gooi de zaden weg en schraap de binnenkant. Zeer voorzichtig, begin dan de jack-o'-lantern gezicht te snijden. Als het klaar bent, zet het apart.
  5. Dan maken we de pastasaus.
  6. Voeg alle ingrediënten ( startende van 1 grote vleestomaat tot aan de zwarte peper ) in 1 kom en mix alles tot 1 gladde massa.
  7. Doe het mengsel verdeel in 2 grotere kommen en voeg de spaghetti in de ene kom onder de saus en de courgetinni in de andere kom onder de saus
  8. vul nu evenredig de paprikas met het mengsel spaghetti/saus of courgetinni / saus.
  9. trek strengen door de ogen en mond van de pepers.
  10. Warm deze op voor 20 minuten in een oven op 180 graden
Deel dit Recept

Geef een reactie