Gevulde paprika’s

Een schotel die je op voorhand kan maken, en zo de oven in, met volkorenbrood vulling en kaas!

Gevulde paprika's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde paprika's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. tabasco
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de paprika’s, snij ze doormidden en haal de pitjes eruit. Verkruimel het brood en hak de olijven in stukjes. Meng het brood met de olijven en kruid met peper en zout.
  3. Vul de paprikahelften met het mengsel. Bestrooi met parmezaan. Besprenkel met olijfolie en zet 25 minuten in de oven.
  4. Spoel de kruiden en schud ze droog. Hak de peterselieblaadjes en bieslook fijn. Bestrooi de paprika’s met de kruiden en serveer.
Deel dit Recept

Geef een reactie