Gevulde rode uien

Een heerlijk en perfect bijgerecht voor op een feesttafel.

Gevulde rode uien
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde rode uien
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Pel de uien en snij in het midden (het hart) van de ui met een aardappelmesje een kruis.Pas op dat je de buitenste laag niet kapot snijdt; die moet heel blijven.
  2. Duw met je vinger voorzichtig de kern eruit zonder de buitenkant te breken.
  3. Doe dit bij alle 4 de uien , snij de overschot van de ui samen met de tijm en peterselie fijn.
  4. Maak de tenen knoflook schoon en snij deze ook fijn.
  5. Voeg de Panko broodkruimels, spekblokjes en zure room toe en breng dit op smaak met peper en zout en roer dit goed door het mengsel van de ui , knoflook , peterselie en tijm tot één homogeen mengsel.
  6. Vul de uien met de vulling en gratineer deze in de Airfryer op 160 graden gedurende 16 minuten of op 180 graden in een voorverwarmde oven voor 20 minuten.
  7. Bestrooi met wat Panko broodkruimels en zet deze nog 1 minuutje in de af of 2 minuten in de oventot het een mooi goudbruin kleurtje heeft. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie