Gevulde sla

T’moet niet altijd vlees zijn waarmee we iets opvullen, !t met kaas even heerlijk en makkelijk! Kan als tussendoortje lekker licht en luchtig maar ook als lunch voor op het werk want dit eet je koud!

Gevulde sla
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde sla
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
4pers 10min 30min koelkast
Porties Prep Tijd
4pers 10min
Passieve Tijd
30min koelkast
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Ontpit de pruimtomaten en snij ze in miniblokjes.
  2. Hak de ontpitte olijven en de zongedroogde tomaatjes.
  3. Snipper 1 el basilicum.
  4. Spoel een (losse) krop sla en laat goed uitlekken.
  5. Sprenkel wat olijfolie over de pruimtomaten en kruid met peper en zout.
  6. Vermeng de olijven en zongedroogde tomaten met de zachte kaas (type Philadelphia), 1 el gesnipperd basilicum, 30 g geraspte parmezaan en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
  7. Stop de kaasmix tussen de bladeren en zet ½ uur in de koelkast. Snij met een scherp mes door het hart heen in parten. Serveer met de tomaten.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie