Gevulde spaghetti pompoen met zoete ui, gehakt en geitenkaas

Deze moet je zeker eens proberen, een zalig hartverwarmend en vullend comfort gerecht!

Gevulde spaghetti pompoen met zoete ui, gehakt en geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde spaghetti pompoen met zoete ui, gehakt en geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 20minuten 40min oven
Porties Prep Tijd
4personen 20minuten
Kook Tijd
40min oven
Instructies
  1. Zet de oven aan op 180 graden. Snij de pompoen door de helft en hol de binnenkant uit. Bewaar de binnenkant (dat is de spaghetti uit de pompoen).
  2. Schuif de pompoen helften in de oven voor minimaal 40 minuten of tot de binnenkant zacht is.
  3. Zet een grote bakpan op het vuur met wat ghee. Snipper de ui en knoflook en fruit dit zachtjes aan in de pan. Snij de courgette in blokjes en doe dit bij de pan.
  4. Voeg als laatste het gehakt erbij samen met peper, zout, paprikapoeder en kaneelpoeder en bak tot het gehakt bruin ziet.
  5. Zet een andere bakpan op het vuur met wat ghee en bak hierin de pompoen spaghetti (de binnenkant van de pompoen) tot het gaar is.
  6. Verdeel de spaghetti over de vier helften van de pompoen en doe hier boven op het gehaktmix. Garneer af met stukjes geitenkaas en een scheutje olijfolie
Notities

recept libelle lekker

Deel dit Recept

Geef een reactie