Gevulde tomaten met spinazie en ei uit de oven

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een smakelijk ontbijt , uitgebreide brunch of overheerlijke lunch. Dit gerecht is enorm veelzijdig

Gevulde tomaten met spinazie en ei uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde tomaten met spinazie en ei uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Snij het uitholsel fijn en laat uitlekken in een vergiet.
  3. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper.
  4. Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en ansjovis al roerend tot de ansjovis is opgelost.
  5. Roer de spinazie erdoor en laat snel slinken. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  6. Schep de spinazie bij het tomatenuitholsel in de zeef en druk het vocht eruit. Vul de tomaten tot de helft met dit mengsel en zet ze in een ovenschaal.
  7. Breek in iedere tomaat een ei en bestrooi met peper en zout.
  8. Zet in de oven voor ongeveer 20 minuten.
Deel dit Recept

Geef een reactie