Gezonde banaan – aardbei muffins

Gezonde banaan-aardbei muffins en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Geef ze als lekker vieruurtje of als gezond toetje!Want ook deze keer zonder suiker!

Gezonde banaan – aardbei muffins
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gezonde banaan – aardbei muffins
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12stuks 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
12stuks 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: stuks
Ingrediënten
Porties: stuks
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 ℃.
  2. Prak de bananen in een kom tot moes met een vork. Voeg de aardbeien toe en prak deze ook fijn. Vervolgens voeg je de eieren er één voor één aan toe.
  3. Meng na ieder ei het beslag goed door met een garde. Voeg ook een theelepel vanille-aroma toe als je dat in huis hebt.
  4. Tenslotte voeg je alle droge ingrediënten (dus het amandelmeel en het bakpoeder) toe aan de natte ingrediënten.
  5. Doe de muffinvormpjes in de tray. Als je net als ik een siliconen muffintray hebt dan zijn de vormpjes niet per se nodig maar dan moet je de tray wel invetten met een bakspray, neutrale olie of boter.
  6. Vul de vormpjes met behulp van twee lepels of – nog makkelijker – met een ijsschep.
  7. Eventueel kun je de muffins nu nog ‘versieren’ met een plakje aardbei en/of banaan.
  8. Zet de muffins 30 minuten in de oven op 175 ℃.
Notities

bron Healthy beauty

Deel dit Recept

Geef een reactie