Gezonde bananen pudding

Dit dessert is niet alleen zuivelvrij en glutenvrij, maar is ook een zoete traktatie die volledig schuldvrij is.

Gezonde bananen pudding
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gezonde bananen pudding
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 10minuten 10minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix de eidooiers , arrownoot en honing goed onder elkaar en zet opzij.
  2. Verhit de kokosmelk op een midelmatig vuur voor zo'n 5 minuten.
  3. Giet langzaam de warme kokosmelk bij de ei/arrownoot/honingmix onder voortdurend roeren.
  4. Giet het volledig mengsel weer in de kookpot en warm nog op voor zo'n 3tal minuten. Roer constant door het mengsel en het is belangrijk dat je het niet laat koken.
  5. Doe het mengsel in een grote kom en voeg dan de vanille extract en de geplette bananen erdoor en laat deze voor een uurtje rusten.
  6. Verdeel de pudding in de glazen en dresseer af met de walnoten en enkele schijfjes banaan.
Deel dit Recept

Geef een reactie