Gezonde pruimencrumble

Als je fan bent van crumble moet je dit gewoon proberen!

Gezonde pruimencrumble
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gezonde pruimencrumble
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 180 graden
  2. Ontpit de pruimen en snij ze in kwartjes. Verdeel de pruimen over een kleine ovenschotel.
  3. Rasp de sinaasappelschil zodat je ongeveer 1 eetlepel zeste overhoudt. Pers een halve sinaasappel uit en giet het sap samen met de zeste over de pruimen.
  4. Maak nu je crumble topping: meng in een kom de havervlokken, amandelschilfers, quatre épices, snuifje zout en honing.
  5. Verdeel de topping gelijkmatig over de pruimen en zet de ovenschotel in de oven.
  6. Laat ongeveer 40 minuten bakken, totdat de crumblekorst goudbruin kleurt en je het sap van het fruit ziet bubbelen.
  7. Haal uit de oven en laat nog even afkoelen. Persoonlijk vind ik deze pruimencrumble lauw het lekkerst.
Notities

Recept door  http://healthify.be

Deel dit Recept

Geef een reactie