Gezond , puur , overheerlijk en snel klaar
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4porties | 10minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4porties | 10minuten |
Kook Tijd |
10minuten |
- 4 zeebaarsfilet
- 4 laurierblad
- platte peterselie versnipperd
- 1 citroen schijfjes
- Enkele roze peperkorrels
- 250 g sperzieboon
- 400 ml witte wijn
- grof zeezout
- 20 g bieslook versnipperd
- 20 g lente-ui versnipperd
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Versnipper de kruiden en snij de citroen in schijfjes.
- Snij de topjes van de bonen en stoom ze enkele minuten zodat ze ‘al dente' zijn. Ze moeten nog knapperig zijn als ze klaar zijn.
- Neem vier stukken bakpapier en plaats één enkele filet in het midden van ieder stuk. Strooi de verse kruiden over de vis, leg er een schijfje citroen op en de boontjes.
- Giet nu 100 ml wijn over elke filet.
- Doe er nog enkele peperkorreltjes bij.
- Sluit de pakketjes en maak vast met een cocktailprikker. Leg ongeveer 8 minuten op de barbecue.
Recept door https://www.zininmeer.be