Glutenvrij kaas-ui brood

Heerlijk brood voor bij de soep of geroosterd bij pizza’s of met hartig beleg erop

Glutenvrij kaas-ui brood
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Glutenvrij kaas-ui brood
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1brood 15minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
1brood 15minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: brood
Ingrediënten
Porties: brood
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180 graden
  2. Beboterd een brood bakvorm
  3. Bak de fijngesneden ui in een beetje olijfolie voor zo'n 5 minuten.
  4. Doe het boekweitmeel , bakpoeder , arrownoot , peper , zout en provencaalse kruidenmix in een kom en meng onder elkaar.
  5. Doe er de ajuin en edelgistvlokken erbij en mix onder elkaar.
  6. Mix de eieren , havermelk en boet met kokosolie onder elkaar , voeg bij het bloemmengsel en kneed alles tot een zacht deeg.
  7. Doe het deeg in het bakblik en bak het brood voor zo'n 45 minuten in de oven.
  8. Laat volledig afkoelen voor je het brood aansnijd , smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie