Gnocchi van aardappel, verse tomatensaus, basilicum en parmezaan

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een beetje Italië op je bord , overheerlijk!

Gnocchi van aardappel, verse tomatensaus, basilicum en parmezaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gnocchi van aardappel, verse tomatensaus, basilicum en parmezaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 35minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Was de aardappelen en gaar ze in de schil 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. Haal de schil eraf en verbrokkel de aardappelen. Voeg er dan de eigelen en de bloem aan toe en kneed tot een deeg. Maak kleine worstjes van één cm doorsnede en snijd ze in kleine plakjes.
  2. Pocheer de gnocchi 3 tot 4 minuten in licht gezouten kokend water (ze zijn gaar wanneer ze komen bovendrijven). Haal de gnocchi met een schuimspaan uit het water en leg ze op een stukje keukenpapier.
  3. Was de tomaten en mix ze met de pel er nog aan. Kruid met peper en zout. Verwarm de tomaten in een kookpan en voeg er de olijfolie en fijngehakte basilicum aan toe.
  4. Leg de gnocchi in een diep bord, giet er de warme tomatensaus over en strooi er wat parmezaan over.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie