Gratin van groenten met rijst

Makkelijk snel klaar en gezonde schotel, met heel veel groentjes

Gratin van groenten met rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gratin van groenten met rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4pers 10min 10min en 20 min oven 10min stomen
Porties Prep Tijd
4pers 10min
Kook Tijd Passieve Tijd
10min en 20 min oven 10min stomen
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Spoel de groenten. Verdeel de broccoli in roosjes, snij de kool in reepjes. Laat het zeekraal goed uitlekken. Schil de wortelen, snij ze in staafjes. Stoom de groenten (behalve de zeekraal) 10 minuten.
  3. Pel en snipper de ui fijn, fruit hem glazig in wat olijfolie. Doe er de rijst bij. Schep om en doe het mengsel in een grote ovenschaal. Meng met de gestoomde groenten en de zeekraal. Kruid met peper en zout.
  4. Giet er de bouillon bij. Dek af met aluminiumfolie. Zet 20 minuten in de oven.
  5. Rooster de zonnebloempitten in een pan met antiaanbaklaag. Werk er de groenteschotel mee af en serveer
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie