Gratin van groenten met rijst

Met dit gerecht scoor je gegarandeerd en met de rijst echt lekker! En bovenal Puur Gezond!

Gratin van groenten met rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gratin van groenten met rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Instructies
  1. ook de rijst 10 minuten in gezouten water.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Spoel de groenten.
  4. Verdeel de broccoli in roosjes, snij de kool in reepjes. Laat het zeekraal goed uitlekken. Schil de wortelen, snij ze in staafjes.
  5. Stoom de groenten (behalve de zeekraal) 10 minuten.
  6. Pel en snipper de ui fijn, fruit hem glazig in wat olijfolie. Doe er de rijst bij.
  7. Schep om en doe het mengsel in een grote ovenschaal.
  8. Meng met de gestoomde groenten en de zeekraal. Kruid met peper en zout. en nootmuskaat.
  9. Giet er de bouillon bij. Dek af met aluminiumfolie. Zet 20 minuten in de oven.
  10. Rooster de zonnebloempitten in een pan met antiaanbaklaag. Werk er de groenteschotel mee af en serveer.
Notities

bron mytaste

Deel dit Recept

Geef een reactie