Groene Salade Met Kokosmelk

Courgettes, asperges, suikerworteltjes en fijngesneden venkel, vormen samen op je bord, een zomerse salade om van te smullen! 

Groene Salade Met Kokosmelk
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Groene Salade Met Kokosmelk
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15min 10min
Porties Prep Tijd
4pers 15min
Kook Tijd
10min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Om de dressing te maken, combineer de ingrediënten in een kruik en schud om alles goed te mengen
  2. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en kook de suikerwortels, asperges, courgette en broccolini voor twee tot drie minuten, of tot ze smaragdgroen worden. spoel onder koud water, dan overbrengen naar een grote kom.
  3.  Voeg de komkommer en venkel toe en gooi voorzichtig om met een houten lepel. Rangschik de groene groenten op een dienblad, lepel de dressing erover en verstrooi met peterselie, bieslook, kervel en gehakte venkelblaadjes.
Deel dit Recept

Geef een reactie