Groene Thaise Currypasta

Zelf groene Thaise currypasta maken is niet moeilijk. Je hebt er alleen wat specifieke ingrediënten voor nodig (die je heel goed kunt invriezen) en je moet wat snijwerk voorbereiden. Daarna doet de keukenmachine alles voor je en de Thaise currypasta is dan meteen klaar voor gebruik. Vooral belangrijk dat er geen bewaarmidd in zitten noch suikers!

Groene Thaise Currypasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Groene Thaise Currypasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6 eetlepels 5minuten 3minuten
Porties Prep Tijd
6 eetlepels 5minuten
Kook Tijd
3minuten
Ingrediënten
Porties: eetlepels
Ingrediënten
Porties: eetlepels
Instructies
  1. Pel de buitenste lagen van de citroengras tot de zachte witte binnenkant. Snijd deze dan in stukjes.
  2. Snijd de nerf uit de kaffir limoenblaadjes.
  3. Verwijder de schil van de galangal (Thaise gember).
  4. Snijd de ui in grove stukken en pel de tenen knoflook.
  5. Pers de limoen uit en bewaar de sap in een glas. Snijd ook steeltjes van de groene chilipepers eraf.
  6. Doe alle voorgesneden ingrediënten in de hakmachine.
  7. Voeg dan de gemalen koriander en komijn, verse koriander en vissaus in de hakmachine.
  8. Hak alle ingrediënten eerst grof in de keukenmachine. Schraap alle ingrediënten van de mengkom en hak de pasta totdat het smeuïg is.
  9. De Thaise currypasta is klaar voor gebruik.
Notities

bron, foodictive

Deel dit Recept

Geef een reactie