Haïtiaans – russische salade

We kennen de russische salade met haring maar deze keer maken we de haïtiaans versie met zoete aardappel.

Haïtiaans - russische salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Haïtiaans - russische salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Schil de aardappelen , kook ze af in water voor zo'n 15 minuten. Ze mogen nog een beetje een bite hebben. Laat deze even afkoelen en snij ze in blokjes.
  2. Schil de wortels en snij ze in kleine blokjes.
  3. kook de wortelblokjes samen met de rwten voor 10 minuten , giet af en laat ze afkoelen.
  4. Kook ook de rode biet , pel ze en snij deze in blokjes. Je kan ook voorgekookte biet kopen.
  5. Breng alle ingrediënten samen in een grote kom , kruid met lookpoeder , peper en zot naar smaak , mix de homemade mayonaise eronder en smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie