Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie

Een makkelijk en bovendien gezond hapje voor als je gasten hebt!

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij.
  2. Snijd de champignons en de sjalotjes fijn en stoof ze in een scheut olijfolie.
  3. Voeg, als het vocht (die de champignons afgeven) is uitgekookt, de xeresazijn, de peterselie en de noten toe. Laat nog even stoven tot een vrij droge massa.
  4. Pluk de ham in kleinere stukken en serveer met de notenmengeling.
  5. Tip: hapjes: Niets zo ergerlijk als een hapje waarmee je staat te klungelen omwillevan de onhandige presentatie. Daar sta je dan: met alleen een vorkje in jehand, een veel te grote portie vlees en dan moet je daar nog die notenmengelingop krijgen.Daarom is het heel belangrijk om je vlees in kleine stukjes te scheuren.Je hapje mag nog zo lekker zijn, als mensen het niet makkelijk kunneneten, is het een bron van ergernis.
Notities

Puur Genieten 2

Recepten 
Pascale Naessens
Uitgeverij 
Lannoo
Fotografie 
Heikki Verdurme, Diego Franssens, Wout Hendrickx

Deel dit Recept

Geef een reactie