Hartige bloemkool-taart met tuinkruiden

Dit gerecht noem ik taart, je kan ze ook quiche noemen (maar dan zonder deeg), want je kan hiervan mooie partjes snijden en eventueel serveren met een fris slaatje!

Hartige bloemkool-taart met tuinkruiden
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Hartige bloemkool-taart met tuinkruiden
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak de bloemkool schoon, en leg de roosjes in kokend water met peper en zout, tot ze beetgaar is ( ong 15 min)
  2. en breng aan de kook, afgieten
  3. kluts de eieren met peper en zout en alle fijngesnipperde tuinkruiden, goed roeren
  4. doe de bloemkoolroosjes in een ovenschaal, of schaal voor de airfryer, en giet er het eimengsel overheen, en de fijngesnipperde sjalot en doe de kaas in stukjes erin, Zet in oven op 180° gedurende 20 min, en in de airfryer in het mandje op 190° gedurende 12 min, Als je vindt dat het nog te lopend is nog paar min bij laten garen, We serveren dit met een frisse sla ! Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie