Haver-Gierst brood

Oh oh oh wat is dit toch een heerlijk recept! Super simpel,en verrukkelijk om te eten. Haver-Gierstbrood…het klinkt wellicht niet zo heel uitnodigend voor iedereen, maar echt je moet het eens proberen. Het is natuurlijk niet een echt ‘brood-brood’, maar het kan er heel goed voor doorgaan. Lekker met wat honing of een dikke klodder boter of wat appelstroop, als ontbijt, tussendoortje of bij de lunch.

Haver-Gierst brood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Haver-Gierst brood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1brood 10min 30min bakken
Porties Prep Tijd
1brood 10min
Kook Tijd
30min bakken
Ingrediënten
Porties: brood
Ingrediënten
Porties: brood
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng de vlokken met de melk, het bakpoeder en het zout. Schep goed door elkaar.
  3. Spatel nu de kokosrasp, rozijnen en pitten er door (of welke andere ingrediënten je ook gebruikt) en schep alles in een cakevorm die bekleed is met bakpapier.
  4. Zet voor 30 minuten in de oven.
  5. Laat afkoelen op een rooster en snij in dikke plakken (te dun brokkelt uit elkaar...)
  6. Enjoy!
Notities

bron my taste

Deel dit Recept

Geef een reactie