Havermout taartjes met kokos yoghurt en fruit

Deze gezonder taartjes kunnen zowel als ontbijt maar evengoed als een lekker , gezond tussendoortje. Een streling voor het oog en mond.

Havermout taartjes met kokos yoghurt en fruit
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Havermout taartjes met kokos yoghurt en fruit
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 15minuten 15minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de havermout , gemalen kokos , chia zaad en kaneel goed onder elkaar en zet even opzij.
  3. Smelt op een klein vuurtje de kokosolie en honing.
  4. Giet het gesmolten mengsel over de havermout mix en roer alles goed onder elkaar.
  5. Doe het mengsel met een eetlepel in de vormpjes en druk deze met de lepel goed aan zodat je mooie cups krijgt.
  6. Bak ze af voor zo'n 15 minuten. Hou ze in het oog dat ze niet te bruin worden.
  7. Wanneer je ze eruit haal duw je onmiddellijk met de achterkant van een eetlepel in het midden van het taartje voor enkele seconden zodat je een mooie holte erin hebt.
  8. Laat de cups volledig afkoelen eer je ze uit de vorm verwijderd.
  9. Mix een eetlepel vanille extract onder de kokos yoghurt.
  10. Vul de cups met de kokosyoghurt , versier deze met het fruit en eetbare bloemen en sprenkel er enkele chia zaadjes over.
  11. Je kan natuurlijk eender welk fruit gebruiken.
Deel dit Recept

Geef een reactie