Havermout wafels met gember en granaatappel

Wat is er lekkerder voor ontbijt dan wafels?

Havermout wafels met gember en granaatappel
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Havermout wafels met gember en granaatappel
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe de havermout samen het gemberpoeder , kaneel en nootmuskaat in een blender en blend tot een fijn poeder. Doe dit dan samen in een kom met het snuifje zout en bakpoeder en mix onder elkaar.
  2. Plet de banaan fijn en doe er het geklopt ei , hevermelk , griekse yoghurt en het vanille extract erbij en roer alles goed door elkaar.
  3. Doe het havermoutpoeder erbij en mix weer alles goed tot een gladde massa.
  4. Verhit het wafelijzer en smeer in met een beetje kiemzaadolie. Doe het deeg in het wafelijzer. Deze hoeveelheid is goed voor 4 wafels.
  5. Bak de wafels voor ongeveer 4 minuten.
  6. Dresseer er een toefjoe yoghurt op en wat granaatappelpitten. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie