Havermoutmix met pompoen

Pompoen als ontbijt? Ja het kan!

Havermoutmix met pompoen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Havermoutmix met pompoen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Schil de pompoen en snijd hem in stukjes.
  2. Kook de pompoen in 15 min gaar
  3. Giet de pompoen af en doe er 50 ml water bij of hou 50 ml pompoenvocht over.
  4. Pureer de pompoen tot het een glad mengsel wordt.
  5. Zet je pan op een klein vuurtje en voeg de amandelmelk, havermout, kaneel, kokosrasp en rozijnen toe en meng alles goed.
  6. Meng de pompoenpuree eronder.
  7. Laat het een paar minuutjes zacht koken en voeg op het einde de noten toe.
Deel dit Recept

Geef een reactie