Havermoutpannenkoeken met appeltjes, blauwe besjes en aardbeien

met appeltjes, blauwe besjes en aardbeien, heerlijk als ontbijt voor het ganse gezin, of als dessert voor je gasten.

Havermoutpannenkoeken met appeltjes, blauwe besjes en aardbeien
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Havermoutpannenkoeken met appeltjes, blauwe besjes en aardbeien
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe de havermout in een blender en mix tot havermeel.
  2. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in stukjes.
  3. Stoom de appelstukjes gaar in een stoommandje.
  4. Doe de helft van de appeltjes bij de havermout in de blender.
  5. Voeg ook de eieren, de amandelmelk en een snuifje kaneel toe.
  6. Mix vervolgens tot een glad beslag.
  7. Verhit een lepeltje kokosolie in een pannenkoekenpan op het vuur.
  8. Giet er een flinke lepel van het beslag in de pan en bak er een mooie pannenkoek van.
  9. Herhaal tot het deeg volledig opgebruikt is.
  10. Serveren
  11. Serveer de havermoutpannenkoeken met de resterende appeltjes, aardbeien,besjes, kokosroom en ahornsiroop. (ahornsiroop is optioneel, als je zoete vruchten gebruikt niet nodig dus)
Notities

Bron de gezonde goesting, Steffi Vetriest

Deel dit Recept

Geef een reactie