Havermouttaart met bosbessen en blauwe bessen

Das nu eens een lekkere gezonde taart!

Havermouttaart met bosbessen en blauwe bessen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Havermouttaart met bosbessen en blauwe bessen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6pers 20minuten 30min oven
Porties Prep Tijd
6pers 20minuten
Kook Tijd
30min oven
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Gebruik je diepvriesfruit? TIP : Laat dat dan eerst ontdooien in een vergiet.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de noten in een pan zonder vetstof. Doe ze met de havermout, de kokosbloesemsuiker en de gesmolten boter in de keukenmachine en mix tot een kruimelig deeg.
  3. Doe het deeg in een taartvorm met antiaanbaklaag en duw goed aan op de bodem en langs de randen. Dat gaat het beste met de bolle kant van een lepel.
  4. Verdeel het fruit over het deeg. Bak de taart 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven, tot het deeg goudbruin is. Laat 15 minuten afkoelen in de vorm alvorens te ontvormen.
  5. Doe intussen de havermout voor de crumble in een pan met de suiker en de boter. Laat lichtjes karameliseren. Strooi de crumble over de taart. Lekker koud of lauw, met een bolletje ijs erbij bijvoorbeeld.
Notities

bron goed geveol

Deel dit Recept

Geef een reactie