Heerlijke pizza met pompoenbodem

Ondanks je de pompoen niet echt proeft is deze bodem wel lekker gezond en vullend. Je kan hem ook lekker krokant bakken en zo heb ik hem het liefst !

Heerlijke pizza met pompoenbodem
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Heerlijke pizza met pompoenbodem
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 15minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
1portie 15minuten
Kook Tijd
40minuten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  2. Hak de pompoen in grove stukjes en blancheer ze gaar met een schepje zeezout
  3. Als de pompoen gaar is afgieten en je kunt er een puree van maken met de staafmixer
  4. Voeg de kikkererwtenmeel, amandelmeel, eieren, olijfolie, zeezout, peper en kruiden aan de pompoen toe en schep het goed door. Er ontstaat een hele stevige puree.
  5. Leg op een bakplaat een stuk bakpapier en schep de pompoenpuree op de plaat en smeer met de bolle kant van een lepel een gelijkmatige bodem.
  6. Na 20 minuten uit de oven halen (als je ziet dat de randen bruin worden), als het goed is kun je de bodem heel makkelijk van het papier af krijgen
  7. Smeer de rode pesto uit en leg verspreid de champignons , salami en buffel mozarella erop. Schuif hem nog een 5 tal minuten in de oven
  8. Haal de pizza uit de oven en schenk nog een scheutje olijfolie erover en maak het af met een handvol rucola
Deel dit Recept

Geef een reactie