Heksensoep

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Deze heksensoep is een waardige tegenstander voor de pompoensoep op halloween!

Heksensoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Heksensoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Gebruik 1/3 van een rodekool. Verwijder de harde kern met een scherp mes en snij in fijne reepjes.
  2. Snij de aardappelen, de appelen en de uien in grove stukken.
  3. Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui glazig.
  4. Voeg de stukken aardappel, appel en reepjes rodekool toe.
  5. Roer er de rodewijnazijn onder en laat eens 5-tal minuten stoven.
  6. Overgiet met de groentebouillon en laat 30 minuten koken.
  7. Meng het gehakt met kerriepoeder, sojasaus en paneermeel.
  8. Kneed tot kleine balletjes.
  9. Laat de balletjes gaar worden in kokend water. Als ze bovendrijven zijn ze gaar.
  10. Mix de soep fijn en kruid naar smaak met peper en zout.
  11. Voeg de curryballetjes toe aan de soep.
Deel dit Recept

Geef een reactie