home-made granola

Lekker home – made gemaakt.

home-made granola
Stemmen: 8
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
home-made granola
Stemmen: 8
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
10minuten 15minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Leg alle droge onderdelen (havervlokken, amandelen, kokosschilfers, zonnebloempitten, pompoenpitten, walnoten, chia zaad) op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  3. Hussel door elkaar en verspreid over de bakplaat.
  4. Strooi de kaneel en cacaopoeder en schenk de honing over het havervlokken mengsel. Schep er 4 eetlepels water overheen en plaats de bakplaat voor ongeveer 15 minuten in de oven.
  5. Schep na 5 minuten en na 10 minuten een keertje om zodat het niet aanbrandt. Wanneer de granola goudbruin is haal je de plaat uit de oven en schep je het gedroogde fruit er doorheen.
  6. Laat nu volledig afkoelen en schep je deze in een grote weckpot of een andere goed afsluitbare pot.
  7. Je kunt de granola zeker een week bewaren!
Deel dit Recept

Geef een reactie