Italiaanse Tempeh Blokjes

Dit is één van onze lievelingsmanieren om tempeh te bereiden: op de Italiaanse manier. Zalig! Met megaveel kruiden!

Italiaanse Tempeh Blokjes
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Italiaanse Tempeh Blokjes
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2pers 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Stoom de tempeh voor 10 minuten (optioneel, maar dan zal het de marinade beter opnemen.)
  2. Mix alle andere ingrediënten in een kom.
  3. Snijd de tempeh in blokjes en mix ze door de marinade. Laat ze minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
  4. Verhit een scheutje plantaardige olie in een kookpan of wok en bak de tempehblokjes voor paar minuten.
  5. Serveer met rucola, olijven, tomaat, ui etc.
Notities

bron de groene meisjes

Deel dit Recept

Geef een reactie