Kaas ravioli met pesto

De smaak van verse kruiden is summum in dit recept

Kaas ravioli met pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kaas ravioli met pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de ravioli af volgens gebruiksaanwijzing
  2. Doe de spinazie , basilicum , zout , rode peper en look in de blender en blend dit terwijl je de kippenbouillon , olijfolie en citroensap erbij doet. Mix alles tot een gladde pesto.
  3. Giet de ravioli af en warm deze samen met de blokjes tomaat en pesto voor enkele minuten op in een pan.
  4. Verdeel over 2 kommen en garneer met de pijnboompitten , gemalen parmezaan en enkele basilicum blaadjes. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie