Kaassaus van edelgistvlokken

een lekkere kaassaus die je overal kan mee combineren

Kaassaus van edelgistvlokken
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kaassaus van edelgistvlokken
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kook Tijd
10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Smelt de kokosolie.
  2. Voeg de haverbloem toe en klop met een garde. Zorg ervoor dat je deegbolletjes krijgt, dit is je roux. Voeg eventueel wat meer of minder bloem toe.
  3. Voeg de havermelk toe en klop verder zodat de roux en de havermelk volledig gemengd zijn.
  4. Kruid naar smaak af met peper en zout.
Notities

Tip: Houdt je niet van de kokossmaak bij je saus? Gebruik dan koolzaadolie.

Deel dit Recept

1 reactie

Geef een reactie