Kabeljauw in een kokoskorstje op een bedje van spinazie

Lekker licht en gezond receptje voor de feesttafel dat ook nog eens snel klaar is

Kabeljauw in een kokoskorstje op een bedje van spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kabeljauw in een kokoskorstje op een bedje van spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Dep de visfilets droog en kruid ze met peper en zout. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en ten slotte door de geraspte kokos.
  3. Leg op de bakplaat met bakpapier en zet in de oven voor zo'n 15 minuten.
  4. Spoel en droog ondertussen de spinazie en stoof deze aan in de pan met wat olijfolie , peper , zout en nootmuskaat.
  5. Rooster de pijnboompitten goudbruin , meng deze onder de gestoofde spinazie
  6. Maak een bedje van spinzaie en schik daarop je kabeljauw. Lekker met pastinaakfrietjes erbij.
Deel dit Recept

Geef een reactie