kabeljauw in kokosmelk

Deze gepocheerde kabeljauw in kokosmelk zit boordevol thaise smaken

kabeljauw in kokosmelk
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
kabeljauw in kokosmelk
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit de olijfolie in een grote pan. Voeg er de sjalot , knoflook en chilipeper toe en stoof deze een 2tal minuten aan.
  2. Voeg dan de kokosmelk , vissaus , limoenschil , gember , citroengras , 2 koriandertakjes en de basilicum toe.
  3. Kruid de kabeljauw met zwarte peper en zout en leg hem in de kokosbouillon , hij moet gedeeltelijk ondergedompeld zijn.
  4. Breng de bouillon aan het sudderen , zet een deksel op de pan en draai het vuur laag. Laat de kabeljauw op dit zacht vuur , net tegen de kook aan voor 6 minuten gaar worden.
  5. Leg de kabeljauw in een kommetje , Klop wat limoensap door de bouillon en kruid verder af naar smaak met peper en zout. Giet nu de bouillon over de vis , garneer met wat koriander en basilicumblaadjes en serveer er een limoenpartje bij. Heerlijk met wat bloemkoolrijst erbij
Deel dit Recept

Geef een reactie