Kabeljauw met look en rode wijnsaus

Een PN gerechtje dat we niet vaak zien passeren in onze groep, nochthans een aanradertje!

Kabeljauw met look en rode wijnsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kabeljauw met look en rode wijnsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 15minuten 60minuten
Porties Prep Tijd
2pers 15minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Leg de knoflookbollen met schil in een kleine ovenschotel en giet er wijn bij. Voeg daarna tijm en rozemarijn toe en zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden.
  2. Bak de kabeljauw in een light boter. Haal de look uit de oven.
  3. Giet de overgebleven rode wijn in een pannetje en monteer met boter, dit wordt de saus. Serveer de volledige knoflookbollen op het bord, samen met de kabeljauw en de rode wijnsaus.
Notities

Bron Pascale Naessens

Mijn Pure Keuken 1

Auteur:
Pascale Naessens
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme

Deel dit Recept

Geef een reactie