Een PN gerechtje dat we niet vaak zien passeren in onze groep, nochthans een aanradertje!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2pers | 15minuten | 60minuten |
Porties | Prep Tijd |
2pers | 15minuten |
Kook Tijd |
60minuten |
- 2 bol knoflook volledige
- 2 grote stukken kabeljauw 150 per persoon
- boter
- 250 ml Sangria wijn (omdat die zoet is andere kan eventueel ook)
- rozemarijn
- tijm
- peper
- zout
Ingrediënten
Porties: pers
|
- Leg de knoflookbollen met schil in een kleine ovenschotel en giet er wijn bij. Voeg daarna tijm en rozemarijn toe en zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden.
- Bak de kabeljauw in een light boter. Haal de look uit de oven.
- Giet de overgebleven rode wijn in een pannetje en monteer met boter, dit wordt de saus. Serveer de volledige knoflookbollen op het bord, samen met de kabeljauw en de rode wijnsaus.
Bron Pascale Naessens
Mijn Pure Keuken 1
Auteur:
Pascale Naessens
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme