Kabeljauwhaasje op z’n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

Een zalig en licht verteerbaar receptje

Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Begin met de quinoapilaf: verhit 1 el olijfolie in een steelpan. Sauteer de quinoa kort. Zet apart.
  2. Fruit de ui, de selder en de venkel in 2 el olijfolie. Voeg de quinoa aan de groenten toe. Giet de groentebouillon over de quinoa (alles moet onderstaan). Dek de pan af. Laat 15 minuten pruttelen.
  3. Verwarm de oven voor op 180° C. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met olijfolie en leg ze in een ovenschotel. Bestrooi met zout en peper. Verdeel het venkelzaad, de pili pili-vlokken en knoflook over de vis. Besprenkel met het citroensap. Laat 15 minuten garen.
  4. Schep op elk bord een portie quinoapilaf met venkel. Schik de vis op de quinoa en garneer met takjes dille.
Deel dit Recept

Geef een reactie