Kastanjesoep

Heerlijke soep  die je zelfs tot 2 dagen op voorhand kan maken

Kastanjesoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kastanjesoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
8porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Smelt in een zware koekenpan op middelhoog vuur 60 gram van de boter.
  2. Bak de kastanjes aan in boter tot ze helemaal warm zijn; zet apart.
  3. Smelt de resterende boter in een grote pan, en roer daar de wortel, pastinaak en knolselderij door.
  4. Bak tot het zacht is.
  5. Voeg de bouillon, kastanjes en wijn toe. Breng aan de kook en bestrooi met nootmuskaat, zout en peper en verse peterselie.
  6. Laat 15 minuten sudderen.
  7. Pureer de soep met een staafmixer of keukenmachine.
  8. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie