Kikkererwten cake

Deze heerlijke glutenvrije cake is gevaarlijk lekker!

Kikkererwten cake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kikkererwten cake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 25minuten 30minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
25minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Giet het water al roerend (met een garde) bij het kikkererwtenmeel, er mogen geen klontjes ontstaan.
  2. Als het water is opgenomen, voeg je de olie en het zout toe. Laat het beslag minstens een half uur staan.
  3. Verwarm de oven voor tot minimaal 250 graden.
  4. Vet een ovenschaal in met olie en giet er een heel dun laagje beslag (hoogstens 4- 5 millimeter) in.
  5. Zet 20- 25 minuten in de oven tot het aan de buitenkant knapperig en goudbruin is en nog zacht van binnen.
  6. Bestrooi de koek met verse peper en dien hem warm op.
Deel dit Recept

Geef een reactie