Kip enchilada pastaschotel

Een eenvoudige kip-enchilada pastaschotel die in minder dan dertig minuten bij elkaar komt. Een maaltijd waar het hele gezin dol op zal zijn! En alles in 1 pot dus afwas is nihil!

1
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
1
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe in een grote wokpan de tomatenblokjes , enchiladasais , kippenbouillon en de pasta en breng deze aan de kook.
  2. Het ogenblik dat de saus kookt breng je het vuur wat lager en voeg je er de zwarte bonen , maïs , de kippenreepjes en tacokruiden erbij.
  3. Laat op lage temperatuur alles sudderen voor ongeveer 20 minuten , totdat de pasta gaar is. Af en toe eens door roeren is aan te raden
  4. Als de pasta gaar is voeg dan de kerstomaten peterselie en kaas eraan toe , roer eens door en dien op
  5. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie