Kiwi – pops met zwarte chocolade

Kiwi’s + zwarte chocolade + een vleugje kokosolie = heerlijk bevroren fruitpops!!

Kiwi - pops met zwarte chocolade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kiwi - pops met zwarte chocolade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
9porties 15minuten 10minuten 1uur
Porties Prep Tijd
9porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Zet een bakplaat met bakpapier op even opzij.
  2. Schil voorzichtig je kiwi en snij ze in schijven van een goede cm. Je haalt er gemiddeld 3 a 4 schijven uit 1 kwi.
  3. steek in elke schijf kiwi een ijsstokje halfweg de kiwi en leg deze op de bakplaat.
  4. Plaats de bakplaat met de kiwi schijven op stokje voor minstens een uur in de diepvries.
  5. Als de kiwi's klaar zijn om te gebruiken smelten we de zwarte chocolade au bain marie en voegen tijdens het roeren een eetlepel kokosolie bij.
  6. Dop de kiwi op stokjes in de chocolade en laat deze uitdruppen. Na een 20tal minuten is de chocolade rond de kiwi gehard.
  7. Dit herhaal je met alle kwiwi's.
  8. Er ga nog wat gesmolten chocolade over zijn dus misschien wat extra fruit voorzien om te dippen?
Deel dit Recept

Geef een reactie