Kiwitaartje met kokoscréme

We gaan die zomerse vibe nog een héél klein beetje vast te houden.

Kiwitaartje met kokoscréme
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kiwitaartje met kokoscréme
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 15minuten 15minuten 3uur
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 3uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de havervlokken, amandelen en geraspte kokos in een keukenmachine of heel sterke blender. Mix door totdat je een nét niet helemaal fijngemalen meel hebt.
  3. Voeg de kokosolie en kokosbloesemsuiker toe en mix tot een stevig deeg.
  4. Vet de taartvormpjes in en verdeel het deeg over de twee vormpjes. Het deeg is nogal stug dus duw het goed aan. Prik een paar keer met je vork in het deeg.
  5. Zet de bodems voor 15 minuten in de oven.
  6. Maak ondertussen de crèmevulling door de kokosyoghurt, dadels, vanille extract en cashewnoten te mixen in een keukenmachine of sterke blender.
  7. Haal de bodems uit de oven en laat even afkoelen.
  8. Verdeel de crème over de bodems en versier de taartjes met plakjes kiwi, stukjes amandel en kokossnippers.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie