Kleurrijke regenboogloempia’s

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Maak verrassend gekleurde loempia’s van rijstpapier! Serveer bij de borrel als gezonde snack met een frisse dip. Of doe ze in plaats van groenten bij een gerecht.

Kleurrijke regenboogloempia's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kleurrijke regenboogloempia's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
20porties 30minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
20porties 30minuten
Passieve Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook in een pan de 2 liter water en zet dit apart om een beetje af te laten koelen. Dit heb je nodig om de rijstvellen in te weken.
  2. Snij de rode biet en choggia bieten in zeer dunne plakjes.
  3. Snij de wortels, paprika’s en courgette in julienne. Probeer hierbij de kleuren gescheiden te houden om straks het gerecht mooier op te kunnen maken.
  4. Leg nu de rijstvellen maximaal 20 seconden in het water en haal ze er dan weer uit. Let op dat je water niet te heet is en je ze er niet te lang in laat liggen, anders krijg je ze moeilijker gerold.
  5. Snij de rijstvellen doormidden met een scherp mes, zodat je er 20 krijgt.
  6. Verdeel de groenten, de mango en de verse munt op de vellen. Rol deze vervolgens dicht als een loempia.
  7. Steek als decoratie in de uiteindes de bieslook.
  8. lekker met een soja-, pinda-, chili- of een yoghurtsaus!
Notities

Recept The Philipschef

Deel dit Recept

Geef een reactie