Knapperige wortelgroenten

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Twee seizoenen in één gerecht. Een knapperige (rauwe) frisse salade gemaakt van wintergroenten.

Knapperige wortelgroenten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Knapperige wortelgroenten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
2porties 30minuten
Porties Prep Tijd
2porties 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de groenten in slierten met een spiralizer. Doe alle groenteslierten in een grote kom.
  2. Maak een vinaigrette van de chilipeper, het citroensap, de appelazijn en de olie en giet dit over de groenten.
  3. Rooster de amandelen goudbruin in een droge pan met een anti-aanbaklaag, en voeg op het laatst de maanzaadjes toe die je ook 1 minuut mee roostert. Laat afkoelen.
  4. Hak de dille en de koriander fijn met een mezzaluna, strooi ze over de groenten samen met de amandelschilfers en maanzaadjes en meng alles goed.
  5. Strooi er op het laatst de granaatappelpitten over.
Notities

Dit recept werd gedeeld door https://onaponakookt.wordpress.com

Deel dit Recept

Geef een reactie