Kokos – vis curry
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
35minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook de rijst af volgens gebruiksaanwijzing
  2. Verhit de olie in een wokpan en draai het vuur middelmatig. Stoof de ui voor zo’n 5 minuten
  3. Voeg dan de curry , knoflook , gember , koriander , komijn en kurkuma toe en stoof nog zo’n 3 tal minuten.
  4. Voeg de tomaten erbij , roer alles onder elkaar en stoof nog een 3tal minuten.
  5. Voeg de kokosmelk erbij , breng aan de kook en laat dan op een klein vuurtje zo’n 15 minuten sudderen.
  6. Voeg de stukken kabeljauw erbij en laat nog 10 minuten sudderen.
  7. Besprenkel de curry met de chilipeper en verse koriander snippers en dien op met de rijst