Kokosmelk Pannenkoeken

Er is niets subliemer als ontbijt dan een perfecte kokosmelk pannenkoek.


Kokosmelk Pannenkoeken
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kokosmelk Pannenkoeken
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6stuks 10min 4min
Porties Prep Tijd
6stuks 10min
Kook Tijd
4min
Ingrediënten
Porties: stuks
Ingrediënten
Porties: stuks
Instructies
  1. Maple siroop en boter, voor het serveren
  2. Roer meel, suiker, bakpoeder en zout samen get tot goed gemengd is. Opzij zetten.
  3. Breng alles samen de melk, gesmolten boter, vanille en ei, giet dan over het meelmengsel en klop net tot een egaal dik mengsel
  4. In een gesmeerde medium-non-stick-koeketje over middelmatige hitte, schil in een scherpe ½ kop beslag en kook pannenkoek tot gouden, ongeveer 2 minuten per zijde, draai slechts een keer. Leg alles op een mooie stapel, oogt mooier om te serveren, en je kan die snijden als een taart!
  5. Herhaal het proces met get overgebleven beslag.
  6. Serveer de pannenkoeken warm, bedekt met esdoornstroop en boter.
Deel dit Recept

Geef een reactie